GENERELT:

Konfirmationsdagene fastsættes efter hvormange 8-klasser, der er på Kirstinedalsskolen det pågældende år.

To-klasse-ordningen siger, at: 8A konfirmeres bededag. 8B konfirmeres lørdagen efter.

Tre-klasse-ordningen siger, at: 8A konfirmeres bededag, 8B konfirmeres lørdagen efter og 8C konfirmeres søndagen efter.

OBS: Information om konfirmationsdatoer i 2022:

8. a konfirmeres fredag d. 13. maj 2022

8. b konfirmeres lørdag d. 14. maj 2022

Velkomstaften og indskrivning til konfirmation i 2022 (se nedenfor).  Undervisningen begynder umiddelbart derefter.

Datoer for velkomstaftenen annonceres ligeledes i Ugeavisen Køge.

Skolerne er ikke involveret i konfirmationsforberedelsen og ligger derfor ikke inde med oplysninger, de kan bidrage med. Det betyder, at alle udenfor sognet selv skal henvende sig til os og forhøre sig.

Indskrivning og velkomstaften omfatter børn, der enten er bosiddende i Ølsemagle sogn eller går i 8. klasse på Kirstinedalsskolen. Det foregår i Ølsemagle sognegård, Rishøjvej 1 A på følgende dage:

For 8. A er der indskrivning tirsdag d. 31. august 2021 kl. 19.00 - ca. 20.00

For 8. B er der indskrivning onsdag d. 1. september 2021 kl. 19.00 - ca. 20.00

På velkomstaftnerne introducerer vi jer til konfirmandforberedelsen og arbejder os igennem de spørgsmål, som en konfirmation i familien kan afføde. Det kan feks. være, at der er nogle af børnene der ikke er døbt. Men så klarer vi også det.

Konfirmandtilmelding

For at tilmelde jeres barn til konfirmationsforberedelse skal I udfylde både "Konfirmandtilmelding" og "Oplysninger til konfirmationsforberedelse" nedenfor.

Konfirmandtilmelding

Oplysninger til konfirmationsforberedelse

Selve undervisningen kommer til at ligge om eftermiddagen efter skoletid.

8. A skal gå til præst om tirsdagen kl. 13.45-15.15.

8. B skal gå til præst om onsdagen kl. 13.45-15.15.

Menighedsplejens Konfirmandhjælp

Hjælpen på Kr. 5000,- til trængende kan udbetales efter ansøgning til den præst, der forbereder konfirmanden. Derudover samler menighedsplejen ind til formålet i kirken på konfirmationsdagene, og vi takker for de bidrag, der allerede er kommet. Sådanne bidrag lægges oveni de 5000,- for alle skal have en festlig konfirmationsdag.