GENERELT:

Konfirmationsdagene fastsættes efter hvormange 8-klasser, der er på Kirstinedalsskolen det pågældende år.

To-klasse-ordningen siger, at: 8A konfirmeres bededag. 8B konfirmeres lørdagen efter.

Tre-klasse-ordningen siger, at: 8A konfirmeres bededag, 8B konfirmeres lørdagen efter og 8C konfirmeres søndagen efter.

Vedrørende konfirmationerne i 2020!

OBS: P.g.a. coronasmittefaren er konfirmationen af de børn, der går i Kirstinedalsskolens klasse 8. A flyttet til søndag d. 14. juni 2020

OBS: P.g.a. coronasmittefaren er konfirmationen af de børn, der går i Kirstinedalsskolens klasse 8. B flyttet til lørdag d. 13. juni 2020

OBS: Information om konfirmationsdatoer i 2021:

Klasserne (8. a, b og c) konfirmeres hhv. 30. april, 1. maj og 2. maj 2021. Velkomstaften og Indskrivning til konfirmation i 2021 finder sted i august måned og undervisningen begynder umiddelbart derefter.

Datoer for velkomstaftenen annonceres her (se nednfor) og i det nummer af avisen Køge Onsdag, der udkommer i den sidste uge af maj 2020.

Skolerne er ikke involveret i konfirmationsforberedelsen og ligger derfor ikke inde med oplysninger, de kan bidrage med. Det betyder, at alle udenfor sognet selv skal henvende sig til os og forhøre sig.

Indskrivning og velkomstaften omfatter børn, der enten er bosiddende i Ølsemagle sogn eller går i 8. klasse på Kirstinedalsskolen. Det foregår i Ølsemagle sognegård, Rishøjvej 1 A på følgende dage:

For 8. A er der indskrivning tirsdag d. 25. august 2020 kl. 19.00 - ca. 20.00

For 8. B er der indskrivning onsdag d. 26. august 2020 kl. 19.00 - ca. 20.00

På velkomstaftnerne introducerer vi jer til konfirmandforberedelsen og arbejder os igennem de spørgsmål, som en konfirmation i familien kan afføde. Det kan feks. være, at der er nogle af børnene der ikke er døbt. Men så klarer vi også det.

Selve undervisningen kommer til at ligge om eftermiddagen efter skoletid.

8. A skal gå til præst om tirsdagen kl. 13.45-15.15.

8. B skal gå til præst om onsdagen kl. 13.45-15.15.

Konfirmandhjælp

Menighedsplejen har iværksat et nyt initiativ: Konfirmandhjælp.

Hjælpen på 1500,- til trængende kan udbetales efter ansøgning til den præst, der forbereder konfirmanden. Derudover samler menighedsplejen ind til formålet i kirken på konfirmationsdagene, og vi takker for de bidrag, der allerede er kommet. Sådanne bidrag lægges oveni de 1500,-. For alle skal have en festlig konfirmationsdag.