Hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål ved at klikke på menupumkterne til venstre, er du meget velkommen til at kontakte en af sognepræsterne eller kordegnen.

Sognepræst
Jørgen Lund
Rishøjvej 1 A, Ølsemagle
4600 Køge
E-mail: jlu@km.dk

Sognepræst Jørgen Lund har fri om mandagen.

Sognepræst

David Varming Winsløw

E-mail: dvw@km.dk

Sognepræst David Varming Winsløw har fri om fredagen

Ølsemagle Kirkekontor
Kordegn Lisbeth Larsson
Rishøjvej 1 A, Ølsemagle
4600 Køge
E-mail: lisla@km.dk

Kontortid :

Mandag, tirsdag og torsdag 9.00 -10.30

Onsdag  16.00-17.30

Fredag lukket

Stillingsannonce - Vi søger en gravermedhjælper/kirketjener ved Ølsemagle Kirke

Arbejdssted: Fortrinsvis Ølsemagle kirke og kirkegård, Ølsemagle Kirkevej 64B, 4623 Ll. Skensved.

Tiltrædelse pr. 1. juli 2020 eller snarest derefter.

Stillingen er på 37 t. pr uge og aflønningen er på timebasis.

Afhængig af opgaver og årstid kan arbejdstiden varierer fra uge til uge, således at der i perioder kan blive overarbejde.

Vi forventer at du:

• har kendskab til og interesse for vedligehold af de grønne områder på kirkegården og omkring Sognegården, som er beliggende Rishøjvej 1A, 4600 Køge.
  • er med til at holde kirkegård og graverfaciliteter i fin stand.
  • vikarierer for graveren i ferie/fridage.
  • i samarbejde med graveren, deler kirketjenesterne ved kirkelige handlinger.
  • har kendskab til og er loyal over for folkekirkens opgaver.
  • har lyst til at indgå i tæt samarbejde med graver, præster, menighedsråd og øvrige personale i såvel kirken som sognegården.
  • er fleksibel og indstillet på skiftende arbejdstider / opgaver.
  • er mødestabil.
  • gerne har kørekort.
  • har en positiv livsindstilling og godt humør.

Vi kan tilbyde:

Et varieret og meningsfyldt job, der foregår både ude og inde året rundt.

Et godt arbejdsmiljø hvor alle samarbejder.

Ansættelse og aflønning sker efter overenskomst for gravermedhjælpere på landsbykirkegårde indgået mellem Kirkeministeriet og 3 F.

Der er 3 måneders prøvetid, og det er en betingelse, at den obligatoriske uddannelse for kirketjenere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Nærmere oplysningen om stillingen kan fås hos kontaktperson Anne Juul Petersen, Ølsemagle Menighedsråd, tlf. 40320423 eller graver Malcolm Spurrell, tlf. 29250184.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Ølsemagle Menighedsråd, Rishøjvej 1A, 4600 Køge, att. Anne Juul Petersen eller på mail: oelsemagle.sogn@km.dk FORTROLIGPOSTKASSEN

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest fredag d. 5. juni kl. 12.00. Ansættelsessamtaler forventes gennemført i dagene umiddelbart efter.

Med venlig hilsen - Ølsemagle sogns menighedsråd.