Bestyrelse

Kjeld Hintzmann, Mandeklubben, valgt for 1 år i 2020

Ann Valentin, Ølsemaglepigerne, valgt for 1 år i 2020

Grethe Koue, valgt for 1 år i 2020

Suppleanter valgt for 1 år i 2020:

Tove Folkmann (Netværksgruppen)

Bente Larsen (Fredagstræf)

Kirsten Bastholm (Ølsemaglepigerne)

Jens Helge Olsen (Mandeklubben)

Revisorer (ikke medlem af bestyrelsen:

John Fristeen, revisor, valgt for 1 år i 2020

Vagn Sandfeld, revisorsuppleant, valgt for 1 år i 2020

Årsmøde

Tirsdag d. 22. juni kl. 16.00 afholder Ølsemagle sogns Menighedspleje sit årsmøde for 2021.

Årsmødet er Menighedsplejens øverste myndighed. Her behandles indkomne forslag – det kan bl.a. være ændringer vedr. nuværende aktiviteter eller forslag til nye aktiviteter. På årsmødet vælges også en bestyrelse, der skal varetage Menighedsplejens interesser. Regnskabet bliver selvfølgelig også fremlagt.

Nuværende aktiviteter under Menighedsplejen: Netværksgruppen, Fredagstræf, Mandeklubben, Ølsemagle-pigerne, Julemarked, samt indsamling af lysestumper til Kirkens Korshær. Se mere på vores hjemmeside www.oelsemaglekirke.dk

Har du punkter der ønskes behandlet på årsmødet kan de afleveres på kirkekontoret, i sognegårdens postkasse eller sendes pr. mail til mm@oelsemaglekirke.dk senest mandag d. 14. juni 2021.

De nugældende vedtægter for Ølsemagle Sogns Menighedspleje kan afhentes på kirkekontoret eller downloades via dette link: Vedtægter for menighedsplejen pr 27.10.2020.docx

Ølsemagle Sogns Menighedspleje - et folkekirkeligt socialt arbejde