Dato Mandag d. 1. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Rishøjvej 1a
Cafe-biograf v. MNLN

Her i efterårs- og vintersæsonen 2021-22 inviterer vi indenfor i sognegården og viser film om angst og lykke, kærlighed og had, tro og tvivl.

Mandag d. 1. november 2021 viser vi filmen "Nattvardsgästerna", på dansk "Lys i mørket", fra 1962.

Filmen anses af de fleste kritikere for at være et af instruktøren Ingmar Bergmans hovedværker. På trods af den tilsyneladende optimistiske danske titel, er det en intens og knugende beskrivelse af menneskets tomhed, når troen på Gud og på at der er en mening med livet, af en eller anden grund svigter.

Glæd dig til endnu en stor filmoplevelse i Ølsemagle sognegård.

De næste filmaftener er følgende mandage: 3. januar, 7. februar og 7. marts 2022, hver gang kl. 19 – ca. 22 i Ølsemagle sognegård, Rishøjvej 1A, 4600 Køge.

Pris: Kr. 50.- pr. aften

Billet(ter) til oktobers film kan bestilles enten via denne tilmeldingsformular eller via mail til Michael: mm@oelsemaglekirke.dk

Betaling foregår på aftenen enten kontant eller via MobilePay

PS: Mandag d. 3. januar viser vi "As Good as it Gets", på dansk "Det bli'r ikke bedre", med Jack Nicholson og Helen Hunt i de to Oscarbelønnede hovedroller.

Med venlig hilsen og på gensyn – Ølsemagle Menighedsråd og Michael Nørbæk Louw Nielsen