Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 4. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sted Rishøjvej 1a
Cafe-biograf v. MNLN

Er du nysgerrig på livet? Kan du lide at se en god spillefilm? Kan du huske, da du sidst græd eller grinte til en god film eller serie? Film kan på en enkel og effektfuld måde åbne nye verdener for os mennesker.

Derfor inviterer vi i efterårs- og vintersæsonen 2021-22 indenfor i sognegården og viser film om angst og lykke, kærlighed og had, tro og tvivl.

Der serveres snacks, øl og vand under filmen.

Filmaftenerne foregår følgende mandage: 6. september, 4. oktober og 1. november 2021 og 3. januar, 7. februar og 7. marts 2022,

hver gang kl. 19 – ca. 22 i Ølsemagle sognegård, Rishøjvej 1A, 4600 Køge.

Målgruppen er alle voksne fra 15 år. Vi har sat deltagerantallet til max. 30 personer pr. gang, så alle kan se og høre ordentligt.

Pris: Kr. 50.- pr. aften

Billet(ter) kan bestilles fra TIRSDAG d. 24. august, enten via kirkens face-book side eller mail til mm@oelsemaglekirke.dk

Husk at skrive, hvor mange billetter og hvilken aften(er) du bestiller til.

Betaling foregår på aftenen enten kontant eller via MobilePay

Med venlig hilsen og på gensyn – Ølsemagle Menighedsråd