Ekstraordinær valgforsamling / Udfyldningsvalg tirsdag d. 6. okt. 2020 kl. 19.00 i Sognegården. Klik her for at læse mere.

Dato Tirsdag d. 6. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Sted Rishøjvej 1a

Valg til Menighedsrådet i Ølsemagle Sogn 2020.

Tirsdag d. 15. september blev der afholdt valgforsamling i Ølsemagle Sognegård.

Det var valgforsamlingens opgave at vælge 8 personer til det nye Menighedsråd, samt et antal stedfortrædere.

Valgperioden for Menighedsrådet er denne gang sat til 2 år, med start på funktionsperioden søndag d. 29. november 2020 (1. søndag i advent).

Efter en fin debat, fik vi dog desværre kun valgt 6 af de 8 kandidater til det nye menighedsråd.

På stedfortræderlisten fik vi valgt 3 kandidater, hvilket er tilstrækkeligt.

Dette betyder, at der skal afholdes et såkaldt udfyldningsvalg på en ekstraordinær valgforsamling, for at finde de 2 manglende medlemmer til Menighedsrådet.

Dette valg afholdes tirsdag d. 6. oktober kl. 19.00 i Sognegården Rishøjvej 1A, 4600 Køge.

Vi skal ved samme lejlighed gøre opmærksom på muligheden for at udløse et afstemningsvalg, dette betyder, at der inden 13. oktober skal indleveres en kandidatliste til Ølsemagle menighedsråd.

Denne kan indleveres på kirkekontoret i Ølsemagle Sognegård senest mandag d. 12. oktober kl. 12.00

Med venlig hilsen - Valgbestyrelsen, Ølsemagle Sogn