Dato Søndag d. 2. oktober 2022, Kl. 10:30 til kl. 15:30
Sted Køge Kirke og Ravnsborghallen
Provstidag

Søndag den 2. oktober 2022 kl. 10.30 inviterer Køge Kommunes kirker til provstigudstjeneste – en fælles gudstjeneste i Køge Kirke. Efter gudstjenesten mødes vi i Ravnsborghallen til en let men lækker frokost og et foredrag af journalist og forfatter Anna Libak, der fortæller om konflikten mellem Ukraine og Rusland.

Provstigudstjenesten er en årlig tradition, hvor alle vores lokale gudstjenester er lagt til Køge Kirke. Til gengæld medvirker alle provstiets præster i gudstjenesten sammen med et udvalg af vores dygtige lokale kor og børnekor. Velkommen til en fantastisk dag!

Det er gratis at deltage, men er tilmelding nødvendig til frokost og foredrag senest d. 12. september – kontakt kirkekontoret for billetter og tilmelding.

Sædvanen tro tilbyder vi også gratis bustransport fra Ølsemagle Sognegård til Køge Kirke og Ravnsborghallen. Busbillet kan hentes sammen med billet til frokost og foredrag.

Program

Kl. 9.45:  Afgang med bus fra Ølsemagle Sognegård (for dem, der ønsker buskørsel)

Kl. 10.30: Fællesgudstjeneste i Køge Kirke

Kl. 12.00: Frokost i Ravnsborghallen

Kl. 13.00: Foredrag - Anna Libak om konflikten mellem Rusland og Ukraine

Kl. 14.00: Mulighedernes marked, de enkelte sogne har mulighed for at booke en bod, hvor man kan præsentere et eller flere projekter, som man gerne vil fortælle andre sogne om

Kl. 14.30: Kaffe og afslutning

Kl. 15.00: Bussen kører retur til Ølsemagle Sognegård

Anna Libak

Udlandsredaktør på Weekendavsien, forfatter og medlem af Det Udenrigspolitiske Selskab. Anna er uddannet cand.mag. i samfundsfag og russisk fra Århus Universitet og er tidligere sprogofficer.