Dato Søndag d. 2. oktober 2022, Kl. 10:30 til kl. 15:30
Sted Køge Kirke og Ravnsborghallen
Provstidag

Søndag den 2. oktober 2022 kl. 10.30 inviterer Køge kommunes kirker til provstigudstjeneste – en fælles gudstjeneste i Køge Kirke. Efter gudstjenesten mødes vi i Ravnsborghallen til en let men lækker frokost og et foredrag af journalist og forfatter Samuel Rachlin, der lodder stemningen i en verden af lave.

Provstigudstjenesten er en årlig tradition, hvor alle vores lokale gudstjenester er lagt til Køge Kirke. Til gengæld medvirker alle provstiets præster i gudstjenesten sammen med et udvalg af vores dygtige lokale kor og børnekor. Velkommen til en fantastisk dag!

Det er gratis at deltage, men er tilmelding nødvendig til frokost og foredrag senest den 12. september – kontakt kirkekontoret for billetter og tilmelding.

KL. 10.30: Fællesgudstjeneste i Køge Kirke

Kl. 12.00: Frokost i Ravnsborghallen

Kl. 13.00: Foredrag - Samuel Rachlin lodder stemningen i en verden af lave

Kl. 14.00: Mulighedernes marked, de enkelte sogne har mulighed for at booke en bod, hvor man kan præsentere et eller flere projekter, som man gerne vil fortælle andre sogne om

Kl. 14.30: Kaffe og afslutning

Samuel Rachlin

Den kendte journalist og forfatter Samuel Rachlin er født i det tidligere Sovjetunionen i 1947. Familien kom fra Ukraine, men var tvangsforvist til Sibirien. Han kom til Danmark som 9årig.

Samuel Rachlin blev landskendt som korrespondent i Sovjetunionen for Danmarks Radio. Senere blev han TV 2's første nyhedsvært, hvor han også har dækket finansnyhederne.

Samuel Rachlin er desuden forfatter til bogen ”Jeg, Putin”.