Udgivet lør d. 20. apr 2019, kl. 09:33

Trioen HALFDANSKERNE består af Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold. I 2015 lancerede de showet “Noget om en poet” i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel. De beviser at der stadig er et stort og engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, og gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

“Noget om en poet” blev fulgt op af det endnu mere populære show “De største sange”, og efter et triumftog i 2018, hvor trioen fejrede deres 10-års jubilæum ved at spille flere koncerter end nogen sinde, er de nu klar til endnu et spændende år, hvor de bl.a. færdiggør deres 5. album.

Materialet er fortsat sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen og andre danske digtere, fremført i et underholdende, morsomt og energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Efter koncerten er der, traditionen tro, stående "taffel" udenfor kirken med servering af grillpølser, øl og sodavand. Alle er velkomne, der er fri entré og der kan bestilles kirkebil.

Med venlig hilsen og på gensyn

Ølsemagle Menighedsråd og organist Karin Nørbæk Louw.

Kategorier Nyheder