Udgivet tir d. 23. okt 2018, kl. 10:00

Så er vi klar til endnu en sæson med Baby- og Tumlingesalmesang, forår 2019 - nu med vores nye underviser, Lisbet Berg Carstensen

Babysalmesang er for børn i alderen 0-12 måneder med mor eller far.

Tumlingesang er for de 1-2 årige børn samt mor, far eller en anden voksen.

I Ølsemagle er der rigtig mange sangglade babyer og småbørn, der nyder at mødes for at synge og danse salmer sammen med deres forældre en gang om ugen i Ølsemagle Sognegård, Rishøjvej 1A, 4600 Køge. Forløbet strækker sig over 7 mandage. Efter sangen er der mulighed for bleskift, en forfriskning og lidt hyggesnak.

FORÅRSHOLDENE 2019 begynder:

Mandag den 4. marts kl. 10.00 (babyer) og kl. 16.30 (tumlinge).

Tilmelding sker til Lisbet Berg Carstensen på mobil 5195 9994 eller mail lisbet.berg@hotmail.com

Det er gratis at deltage! Ved tilmelding bedes du oplyse dit og barnets navn, barnets alder og dit mobilnr.

På vores hjemmeside www.oelsemaglekirke.dk under menuen "Børn/Unge" kan du læse mere udførligt om vores sangtilbud til de mindste sognebørn og deres forældre.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål vedr. tilmelding eller noget andet du er i tvivl om, så er du også velkommen til at kontakte sognets multimedarbejder, Michael Nørbæk Louw Nielsen på tlf.: 5155 3193 eller mail mm@oelsemaglekirke.dk

Med venlig hilsen og på gensyn - Ølsemagle Sogns Menighedsråd og Kirkemedarbejder Lisbet Berg Carstensen.

Kategorier Nyheder