Udgivet fre d. 19. apr 2019, kl. 10:00

Baby- og Tumlingesalmesang, efterår 2019 begynder mandag d. 2. september og slutter mandag d. 9. december.

Babysalmesang (0-12 mdr.) med mor eller far - mandage kl. 10.00 - 11.00

Tumlingesang (1-3 år) med mor, far eller en anden voksen - mandage kl. 16.30 - 17.30

I Ølsemagle er der rigtig mange sangglade babyer og småbørn, der nyder at mødes for at synge og danse salmer sammen med deres forældre en gang om ugen i Ølsemagle Sognegård, Rishøjvej 1A, 4600 Køge. Efter sangen er der mulighed for bleskift, en forfriskning og lidt hyggesnak.

Tilmelding sker til Lisbet Berg Carstensen på mobil 5195 9994 eller mail lisbet.berg@hotmail.com

Det er gratis at deltage! Ved tilmelding bedes du oplyse dit og barnets navn, barnets alder og dit mobilnr.

På vores hjemmeside www.oelsemaglekirke.dk under menuen "Børn/Unge" kan du læse mere udførligt om vores sangtilbud til de mindste sognebørn og deres forældre.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål vedr. tilmelding eller noget andet du er i tvivl om, så er du også velkommen til at kontakte sognets multimedarbejder, Michael Nørbæk Louw Nielsen på tlf.: 5155 3193 eller mail mm@oelsemaglekirke.dk

Med venlig hilsen og på gensyn - Ølsemagle Sogns Menighedsråd og Kirkemedarbejder Lisbet Berg Carstensen.

Kategorier Nyheder